Hoppa till sidans innehåll

Sponsring till arrangemang


Tusen tack till alla ni företag som skänker priser och annat material till våra aktiviteter och tusen tack till alla ni som stöttar och hjälper till med både städ av anläggning och ytor inför arrangeman som klubben anordnar. Men framförallt tusen tack till alla ni som ställer upp att jobbar under våra event. Det är ni som gör att vi kan erbjuda bra verksamhet för våra barn och ungdomar. 

Här nedan/intill ser ni någa av de företag som sponsrar klubben på olika sätt men det finns många fler som vi får ovärdelig sponsring av, t ex spån från Mattsons Skoterservice - mången tack.

Majbrasan 2022

Äntligen kunde vi arrangera majbrasan igen - en både uppskattad och efterlängtad tillställning för alla. I år fanns det gott om hembakt fika att köpa, hamburgare som vi faktiskt sålde slut på, massor av fina priser i lotteriet, tipspromenad, ponnyridning och skön sång av kören. Brandkåren ställde upp som vanligt att passa att elden inte spred sig. Det var många besökare som tog sig tid att prata och umgås och bidrog till en härlig stämning - tack :)  

majbrasan 2022.jpg

majbrasan besökare 2022.jpg

sång av kören 2022.jpg

US på majbrasan.jpg

liten bild valborg.jpg

Nästa arrangeman är Kulturkraft och vill du bidra på något sätt hör av dig till: This is a mailto link

Uppdaterad: 20 MAR 2022 08:22 Skribent: Monika Vennberg
E-post: This is a mailto link

Beyron logga.jpg

Logga

Logo sisu.png

SBN_logotyp_regionens_bank

logga1

 

Postadress:
Vuollerims RK - Ridsport
Murkisträsk 19
96030 Vuollerim

Besöksadress:
Murkisträsk 19
96030 Vuollerim

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vuollerimsridkl...

Se all info