Hoppa till sidans innehåll

Information till ridelever


Välkommen till en ny ridtemin!

Terminen startar onsdag 12 januari. Du som rider ska vara i stallet en halvtimme före din lektion så att du hinner sköta om den häst du ska rida, det ingår i lektionstiden. Du hjälper också till med att kvällsfodra och mocka åt hästarna. Under skollov och helgdagar är det inga lektioner. 

Den utrustning du behöver för att rida är en kraftigare sko med klack, till exempel stövlar, en ridhjälm, ridvantar/handskar och ett par bekväma byxor. Vi rekommenderar alla barn att använda ridväst. Både ridhjälm och ridväst finns att låna i stallet.

När vädret tillåter rider vi ute på ridbanan så mycket vi kan. Kläder med huvor ska undvikas så att man inte fastnar. Funderar du på att köpa ridutrustning och behöver tips eller råd så prata med din instruktör.

Här hittar du utbildningsplanen för Vuollerims Ridklubb

Ridklubben säljer prisvärda Ullmax-kläder som är supersköna att använda både under ridlektioner och andra fritidsaktiviteter. Du kan själv beställa från deras hemsida och anger då bara Vuollerims Ridklubb som den klubb du vill stödja eller så frågar du din instruktör så hjälper de dig med beställning. 

För att hålla nere lektionspriserna försöker klubben tjäna pengar även på annat. Vi kommer att be dig som ridelev/förälder om hjälp för att kunna genomföra olika aktiviteter. Det kan gälla bakning, hjälpa till med pass under KultUrkraft m.m.

Termins-/ridavgift ska betalas in senast 31 januari 2022 till vårt Bankgiro 5460-7809 eller Swish 123 371 72 61. Ange ridelevens namn samt VT-22.

Obs! Något inbetalningskort kommer inte att skickas ut.

Förseningsavgift är 50 kr/påbörjad kalendermånad. Om du vill dela upp betalningen kontaktar du vår kassör Gunilla Sundqvist på e-post:  This is a mailto link 

Information om priser hittar du här

För att kunna öppna filerna krävs Adobe Reader. Adobe Reader kan laddas hem gratis här. 

Uppdaterad: 31 AUG 2018 09:09 Skribent: Hanna Persson

sisu

BDX

logga1

SBN_logotyp_regionens_bank

 

måleri

 

jonnys_skoter

 

Logga

 

Postadress:
Vuollerims RK - Ridsport
Box 9
96030 Vuollerim

Besöksadress:
Murkisträsk 19
96030 Vuollerim

Kontakt:
Tel: 0702039838
E-post: info@vuollerimsridkl...

Se all info