Hoppa till sidans innehåll

Julia Järnberg


Julia och Greta

Greta är en väldigt speciell liten b-ponny på 17 år. Hon är min ögonsten och allra bästa vän. Hon är alltid snäll och glad och tycker att allt är roligt. Ibland tycker hon att det är jätte kul att leka kurragömma i hagen J. Skulle kunna skriva en roman om henne, men då orkar ingen läsa.

Greta är en riktig läromästare som har lärt mig det mesta jag kan om ridning. Hon är importerad från Tyskland som treåring och har i sina yngre dagar vunnit fälttävlans SM.

Jag tävlar Greta i både hoppning och dressyr men tycker att dressyr är roligast. Jag och Greta har vunnit distriktsmästerskapet i dressyr 2014 och 2015, vi knep ett silver på kurirenmästerskapet 2015 och vann Norrvulk ponny cup för B-ponny i hoppning 2015. Vi har tillsammans hunnit vinna ca 75 rosetter.

 

Träningsplaner 2016

Jag tränar Greta sex dagar i veckan. Vi rider i skogen, hoppar och rider dressyr. Min mamma är min tränare för det mesta. Jag rider även för min favorittränare Maria Åhlén ungefär en gång i månaden. Jag gillar att träna, men tycker även att det är jätte roligt att rida ut i skogen med mina stallkompisar.

 

Tävlingsplaner 2016

Jag kommer fortsätta att tävla hoppning och dressyr. Jag har som mål att rida på högre procent i dressyr upp till LA-nivå och hoppa felfria Lb-rundor. Förhoppningsvis fortsätter vi att plocka rosetter, medaljer och pokaler även detta år J

 

SBN_logotyp_regionens_bank

Uppdaterad: 27 MAR 2017 03:36
Skribent: Anna Isaksson
Epost: This is a mailto link

sisu

BDX

logga1

SBN_logotyp_regionens_bank

 

måleri

 

jonnys_skoter

 

Logga

 

Postadress:
Vuollerims RK - Ridsport
Box 9
96030 Vuollerim

Besöksadress:
Murkisträsk 19
96030 Vuollerim

Kontakt:
Tel: 070-2039838
E-post: This is a mailto link

Se all info