Hoppa till sidans innehåll

Information till ridelever


VÄLKOMNA TILL EN NY RIDTERMIN VID VUOLLERIMS RIDKLUBB

Terminen startar måndagen den 7 januari och som vanligt är det uppehåll i lektionsverksamheten under helgdagar och skollov. Du som rider ska vara i stallet en halvtimme före din lektion så att du hinner sköta om den häst du ska rida, det ingår i lektionstiden. Ridlekis är 45 minuter inklusive skötsel av hästen. Rideleverna hjälper också till med att kvällsfodra och mocka åt hästarna. Frånvaroanmälan sker till respektive ridinstruktör. Instruktören har rätt att ställa in 2 ridlektioner utan att behöva ta igen. Vid frånvaro kan eleven ta igen missat ridtillfälle i andra grupper i samråd med instruktör.

Den utrustning du behöver är en kraftigare sko med klack, till exempel stövlar, och ett par bekväma byxor. Hjälm finns att låna i stallet. Vi rekommenderar alla barn att använda säkerhetsväst, och vi har några stycken till utlåning. För de som är under 18 år krävs säkerhetsväst vid hoppning. Fingervantar använder vi under ridning. Funderar ni på inköp av ridstövlar och annan utrustning, så ta gärna råd av er instruktör om vilken typ som kan vara lämplig.

Ridklubben säljer prisvärda Ullmax-kläder, fråga din instruktör om ullmax och beställ varma underställ till ridturerna.

För att hålla nere lektionspriserna försöker klubben tjäna pengar även på annat. Vi kommer att be dig som ridelev/förälder om hjälp för att kunna genomföra olika aktiviteter. Det kan gälla bakning, hjälpa till med KultUrkraft m.m.

 

Terminsavgift ska betalas in senast 28 februari på vårt Bankgironr. 5460-7809. Ange ridelevens namn, samt VT -19. Obs! Något inbetalningskort skickas inte ut. Förseningsavgift är 50 kr/påbörjad kalendermånad. Om någon vill dela upp betalningen tag kontakt med vår kassör, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Observera att medlemsavgift måste vara löst av rideleven innan ridning! För att vår försäkring ska gälla så måste alla ridelever ha löst medlemskap i Vuollerims ridklubb. Medlemskapet måste lösas före den första lektionen. Meddela fullständiga personuppgifter, och adressuppgifter till vår kassör. Dessa behandlas enligt PUL (personuppgiftslagen). Kontaktuppgifter till styrelsen finns på hemsidan.

Kom ihåg att anmäla frånvaro till instruktören.

Utbildningsplan för Vuollerims Ridklubb

 

För att kunna öppna filerna krävs Adobe Reader. Adobe Reader kan laddas hem gratis här. 

Vid frågor ring verksamhetsansvarig Jenny Lundmark 070-315 91 42

 

Uppdaterad: 31 AUG 2018 09:09 Skribent: Hanna Persson

sisu

BDX

logga1

SBN_logotyp_regionens_bank

 

måleri

 

jonnys_skoter

 

Logga

 

Postadress:
Vuollerims RK - Ridsport
Box 9
96030 Vuollerim

Besöksadress:
Murkisträsk 19
96030 Vuollerim

Kontakt:
Tel: 0702039838
E-post: This is a mailto link

Se all info