Hoppa till sidans innehåll

Framgångar!

13 AUG 2015 13:45
Visst har vi massor av framgångar på våran ridklubb. Alla vi sóm rider och hanterar hästar har framgångar flera gånger per dag på olika sätt.
  • Skapad: 13 AUG 2015 13:45

Visst har vi framgångar på tävlingsbanan inte minst på senaste dressyr DM där vi fick två distriktsmästare i både B och C grupp 2. Vi fick även ett silver i kat B. Snyggt jobbat tjejer. Samtidigt fick vi placeringar i hoppning på annan ort. Tävlingsframgångar, vinster och placeringar är lätta att mäta inte mist om det följer med rosetter, täcken och hederspriser.

 

Det finns andra framgångar inom våran härliga sport som kanske inte är fullt så lätt att mäta eller ens minnas. Kanske är det den gången när hästen följer lätt och ledigt in i transporten eller inte gör minsta försök att vända och dra tillbaka till vännerna på ängen. Eller det första lyckade försöket att sitta på rätt sittben, flytta undan skänkel osv osv. Jag tror att vi är för dåliga på att se våra framgångar och att gratulera varandra till dom framgångar som händer i vårat kämpande med hästarna.

 

Jag hoppas att jag gratulerar, peppar och hurrar för alla framgångar så att alla ryttare på klubben känner att jag blir stolt och glad för det blir jag. Ett grattis vad roligt eller snyggt jobbat eller kanske ett ja så ska det se ut, kanonbra. Jag tror att jag gör det, men jag kan nog göra det mer. Då tror jag att det är lättare att gilla sina egna framgångar vilka det än är och minnas alla små och stora framsteg, segrar, placeringar, goda ritter eller framgångsrika lastningar mm. Borde vi inte alla vara mycket nöjdare med det vi gör och har gjort om man minns alla framsteg och inte eventuella bakslag. Jsg tror att det är lättare att haka upp sig på bakslag och misslyckanden. Sådana kommer också men vad tusan nya tag och minns alla framsteg (garanterat fler än bakslagen) den senaste månaden dom är garanterat många och goda.

 

Filosofiskt och grant.

Nu ska jag ladda för kvällens övningar och le lite fånigt över ponnyns täcke där det står Distriktsmästare ponnydressyr 2015, sug på den ;)

/anna

 

Skribent: Anna Isaksson
Epost: This is a mailto link

sisu

BDX

logga1

SBN_logotyp_regionens_bank

 

måleri

 

jonnys_skoter

 

Logga

 

Postadress:
Vuollerims RK - Ridsport
Box 9
96030 Vuollerim

Besöksadress:
Murkisträsk 19
96030 Vuollerim

Kontakt:
Tel: 0702039838
E-post: This is a mailto link

Se all info